Sposób przygotowania

Od pieczarek odciąć nóżki i zostawić same kapelusze. Posypać solą i pieprzem, moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Obsmażyć z obu stron i pod koniec położyć po kawałku sera. Gdy się ser roztopi zdjać z patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    musi być dobre:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam takie:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie taką kolacyjkę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie taką kolacyjkę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :0
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi byc boskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne poprostu świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    MNiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !