Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba na czerwono

5.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryby
1 kg
cebula
0,5 kg
koncentrat pomidorowy
1 łyżka
olej
0,5 szklanki
ocet
0,5 szklanki
woda
1 szklanka
cukier
1 łyżka
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
ogórki konserwowe
4 sztuki
papryka czerwona
0,5
Liść laurowy suszony Prymat
1 sztuka
Sklep Prymat
ketchup pikantny
1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba na czerwono

Rybę smażymy w panierce na głębokim tłuszczu. Paprykę i ogórki kroimy w cienkie plasterki,cebulę siekamy,wrzucamy do garnka,dodajemy resztą składników i gotujemy chwilę. Przekładamy w naczyniu na przemian z rybą i odstawiamy najlepiej na noc. :) Pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 03.03.2012 12:13
dobre
Pajecznik 15.12.2011 00:43
Moja mamusia taką robi i przyznam szczerze, że dla mnie bije na głowę rybę po grecku. Warto spróbować!!!
BernadettaP 15.11.2011 16:23
Ja się piszę na taką rybkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak