Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Na patelni rozgrzać masło, wsypać posiekaną cebulę, zeszklić. Następnie dodać pokrojone pieczarki i dusić około 5 minut. Do podduszonych pieczarek dodać obrane ze skórki i pokrojone na cząstki pomidory. Dusić pod przykryciem około 10 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Cukinię przekroić na połowę, wydrążyć miąższ i obgotować w osolonej wodzie. Następnie wyjąć z wody, napełnić farszem, posypać żółtym serem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię cukinię :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bajeczne połączenie, aż człowiek głodny się robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prezentuje się rewelacyjnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam potrawy z cukini
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !