Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z jajkiem, bułką tartą, posiekanym czosnkiem, pokrojoną w kostkę cebulą, drobno pokrojoną papryczką chili (bez pestek) i przyprawami. Z mięsa formować kotleciki. Każdy obtoczyć w bułce tartej i kłaść na rozgrzany olej. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wyglądają zachęcająco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    U mnie też dzisiaj mielone:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    a u mnie dzisiaj:) przepyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    a ja jeszcze nie jadłam z papryczką:) może spróbuję?:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Wyglądają przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !