Sposób przygotowania

W 1,5 litra wody ugotować skrzydełka z warzywami (mogą być w całości,odrzuca się je po ugotowaniu).Koperek umyć i osuszyć.Rozgrzać, ale nie przypalić masło i przesmażyć na nim drobno pokrojony koperek.Zasypać mąką i kilka minut smażyć.Zalać ugotowanym wcześniej rosołem, wlać śmietankę i zagotować.Doprawić wg smaku i podawać z lanymi kluseczkami.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Takiej koperkowej jeszcze nie próbowałam,bardzo ciekawy przepis :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki przypieczony koperek więcej smaku oddaje....fajny pomysł...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !