Sposób przygotowania

Kość włożyć do garnka, zalać wodą. Marchew i cebulę pokroić w kostkę i dodać do kości. Posolić. Ziemniaki obrać z mundurków. Ziemniaki pokroić w kostkę i wrzucić do garnka. Wrzucić także kostkę warzywną. Ugotować z tego wywar. gdy ziemniaki się zagotują, wrzucić ryż. Pogotować wszystko do miękkości. Pod koniec gotowania, zatrzepać śmietaną, dodać pokrojony koperek oraz natkę pietruszki. Przyprawić kucharkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super przepis na pewno spróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam tyle powiem D:
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna ,pożywna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !