Sposób przygotowania

Bułki przekroić wzdłuż na połowę, wydrążyć miąższ. Na patelni rozgrzać masło, wsypać posiekaną cebulę i pokrojoną w plasterki parówkę. Delikatnie podsmażyć, ostudzić. Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki, dodać do cebuli z kiełbasą. Pomidory umyć, przekroić na pół, połączyć z farszem. Następnie wsypać utarty na tarce o dużych oczkach żółty ser, przyprawić do smaku pieprzem, solą i przyprawą maggi, wymieszać. Napełnić wydrążone bułki, ułożyć na blaszce i zapiec w nagrzanym piekarniku w temp 180 stopni około 15 minut,

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    poproszę jedną :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !