Sposób przygotowania

Wątróbkę czyścimy, moczymy i gotujemy do miękkości. W międzyczasie doprawiamy ją solą , pieprzem i dodajemy listki świeżej mięty. Po ugotowaniu wątróbkę podajemy z chlebem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    gotowanej wątróbki nie jadłam:) zawsze smażoną...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    oryginalnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    aromat zapewne super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    jeszcze takiej nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawa propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące zestawienie muszę wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !