Sposób przygotowania

Ser feta kroimy na małą kosteczkę.Opłukujemy szpinak, odcinamy twarde łodyżki, liście rwiemy na mniejsze kawałki. Na patelni rozpuszczamy masło, rumienimy na nim przeciśnięty przez praskę czosnek i dodajemy szpinak. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dusimy, aż odparuje cały sok.Dodajemy fetę.Wszystko mieszamy.Tak gotowy farsz nakładamy na wcześniej przygotowane ciasto.Przepyszne-

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    gratuluje pomysłu, super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam pierogi ze szpinakiem :)!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie by smakowało:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moje ulubione.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ooo , a ja robiłam ze zwykłym serem.. teraz spróbuję inaczej...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tez takie przygotowuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam pierogi ze szpinakiem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    muszą być pyszne!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !