Sposób przygotowania

Kajzerki przekroić wzdłuż na dwie połówki. Wszystkie części posmarować cieniutko margaryną, nałożyć po łyżeczce tuńczyka, przykryć cienkimi plastrami pieczarki, posypać startym na grubej tarce serem gouda, nałożyć po plasterku pomidora i zapiec w nagrzanym do 200 stopni piekarniku (grzejnik górny) przez ok. 10 minut. Po wyjęciu posypać obficie szczypiorkiem, lekko posolić i zmielić po trochu pieprz kolorowy bezpośrednio z młynka na kajzerki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pycha! smaczna przekąska :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Ja zawsze dodaję kiełbaskę zamiast tuńczyka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pycha!!!!!!!
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    smacznie jak zawsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Latwe, szybkie i smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !