Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, włożyć do garnka, zalać 3 szkl wody dodać ocet i gotować około 5 minut. Następnie odcedzić, ostudzić. Z jabłka i gruszek usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę,banana obrać i pokroić w plasterki. Kapustę wymieszać z owocami, skropić oliwą, przyprawić do smaku solą, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubi? czerwon? kapust? ale z owocami jeszcze nie jad?am
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !