Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć na oleju. 3 jajka ugotować. Mięso wymieszać z surowym jajkiem, cebulą i bułką tartą. Doprawić do smaku sola i pieprzem. Ugotowane jajka obrać ze skorupki, pokroić na 4 ćwiartki. Mięso oplatać wokół jajka. Opanierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    u mnie na to mowimy \"jaskółcze gniazdo\" :) pyszne są!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    brzmi fajnie - trzeba bedzie wyprobowac:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyyyycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyyyycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !