Sposób przygotowania

Mikserem najpierw utrzeć same żółtka z cukrem na idealną masę .W misce mieszamy twaróg z utartymi żółtkami i sokiem z cytryny , w rondelku rozpuszczamy białą czekoladę a następnie wymieszaj dokładnie z uprzednio przygotowanym twarogiem , żelatynę rozpuść w wodzie , według instrukcji na opakowaniu i dodaj do twarogu , w rondelku rozpuść masełko , krakersy pokrusz , wysyp na dno tortownicy i zalej roztopionym masłem , na wierzch wyłóż masę serową i wstaw do lodówki na 3 godziny , gdy sernik stwardnieje , to wyciągnij z tortownicy a wierzch możesz możesz udekorować bitą śmietaną i rozpuszczoną gorzką czekoladą .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny! Mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    LUBIĘ Z KRAKERSAMI
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    LUBIĘ Z KRAKERSAMI

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !