Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy w cienkie lub średniej grubości plastry i przekładamy do półmiska. Posypujemy wszystkimi przyprawami, musztardą i dokładnie obtaczamy. Wkładamy do lodówki na kila godzin. Po tym czasie smażymy na patelni z dodatkiem oleju do miękkości. Gotową wołowinę proponuję podawać z sałatkami. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    dla mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię dobrze zrobioną wołowinkę ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna ta wolowinka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dobrze przyrządzone mięsko to jest to ......
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi być pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    tylko zrezygnuję z kminku i na pewno będzie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !