Sposób przygotowania

Mięso myjemy kroimy w grubszą kostkę posypujemy przyprawami dodajemy cebulę pokrojoną w półplasterki i marynujemy 2 godziny w lodówce. Po tym czasie na patelnię wlać olej 2 łyżeczki i usmażyć , podczas smażenia wstawiamy w nie dużym garnku wodę i musimy zagotować , wrzucamy kostkę drobiowa , listki . Po usmażeniu wrzucamy mięsko do gotującego się wywaru drobiowego i gotujemy do miękkości mięsa u mnie potrwało to 2 godziny , pod koniec zagęszczamy woda z mąką i podajemy z makaronem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pomysłowe zabieram do mojej ksegi i wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !