Sposób przygotowania

ugotowane ziemniaki najlepiej z poprzedniego dnia mielimy przez maszynkę i dodajemy jajka, przyprawęi przesmażoną na margarynie posiekaną cebulę.Z masy formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej ,smażymy na złoty kolor. Podajemy z sosem mięsno grzybowym .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam te kotleciki...dawno nie robiłam ale są pyszne!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszne zapomniane kotleciki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zapowiada się pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dla każdego rodzaju ziemniaczków TAK
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne, lubie takie z farszem jajecznym
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo ciekawie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubimy takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Oj wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre na piątek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię ,ale Twoje wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wyglądają przepysznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !