Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w kostkę.
Kiełbasę i boczek podsmażyć na oleju, dodać cebulę, doprawić.
Kapustę wrzucić do garnka, zalać wodą, dodać kostkę rosołową, liść laurowy, mięsko.
Dusić. Po 20 min dodać koncentrat pomidorowy. Dusić aż kapusta zmięknie.
Do lepszego smaku można dodać suszonych grzybków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    isetta

    dziękuję za miłe komentarze!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !