Sposób przygotowania

Kostkę rosołową rozpuścić, w 1/2 litra wody. W rosole ugotować oczyszczone warzywa, zakwasić zupę sokiem z cytryny i schłodzić. Wszystko zmiksować na gęsty krem, doprawić solą i pieprzem. Jogurt lekko posolić i popieprzyć. Nalewać do talerzy na pół (aby wyszły 2 kolory, czyli jeden kolor z 1 a drugi z drugiej strony), dekorować szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda, że bez fotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno dobry szczególnie na lato
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    nigdy nie jadłam, ale zapowiada się pysznie, koniecznie muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !