Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kiełbasę kroimy w talarki i podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu,następnie dodajemy obraną i pokrojoną w piórka cebulę doprawiamy solą i kucharkiem i razem dusimy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Doprawianie jajecznicy kucharkiem lub wegetą jest dla mnie profanacją tego dania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    a ja bardzo lubię dodać troszkę kucharka do smaku,każdy ma swoje gusta kulinarne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a nie wychiodzi za slone?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !