Sposób przygotowania

Na kromce pieczywa tostowego kładziemy pokrojony w plasterki ser pleśniowy (ilość- wg upodobań), pokrojony w cieniutkie plasterki czosnek oraz przekrojone na pół oliwki, przykrywamy drugą kromką i zapiekamy w tosterze. Podajemy z majonezem i ketchupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Tosty są \"poimprezowe\" ponieważ, gdy wróciłyśmy nad ranem z moimy ówczesnymi współlokatorkami z klubu (jeszcze na studiach) , postanowiłyśmy coś zjeść. I okazało się, że w domu mamy tylko chleb tostowy, ser pleśniowy, czosnek i oliwki, więc zrobiłam tosty. Dziewczynom tak zasmakowały, że jadłyśmy je później zawsze po imprezie, bo świetnie stawiają na nogi :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    może warto je czasami też zjeść przed :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wiadomo, po imprezie czlowiek glodny jak wilk, wiec szybko trzeba cos wyczarowac ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna fotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !