Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w plastry. Z jednej strony nacieramy solą i zielem angielskim utłuczonym w moździerzu, a z drugiej strony przyprawą do steku. Tak przygotowane plastry kładziemy na rozgrzaną patelnię grillową posmarowaną oliwą i smażymy z dwóch stron na rumiano. Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Oj chyba musze przejść się po karkówkę i sobie taka zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ach, szkoda, że to końcówka sezonu grillowego
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo apetyczna!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zgadzam się z Martą.... Szkoda, że sezon grillowy dobiega końca i tak fajnego przepisu nie wypróbuję:(
  • 3
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetny pomysł z tym zielem angielskim - chyba bym na to nie wpadła, ziele angielskie od zawsze kojarzy mi się z rosołem :P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam ta karkóweczke.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !