Sposób przygotowania

Najpierw pokroić pieczarki i cebulkę i podsmażyć na masełku. Piersi z kurczaka mielimy lub siekamy w robocie, solimy mięso, moczymy ręce wodą bierzemy kulkę mięsa do ręki i ugniatamy
na kotlecika. Następnie na kotleciki dajemy plasterek szynki + plasterek sera żółtego, na ten ser dać 2 łyżki pieczarek z cebulką i na to dać jeszcze jeden plasterek sera żółtego, przykryć drugą kulką mięsa ugniecionego na kotlecika - formujemy w półkole (Przylepiamy tak aby sie nie rozlatywały!!). CZYNNOŚĆ POWTARZAMY DO PÓKI NAM SIĘ MIĘSO NIE SKOŃCZY.(Powinno wyjść 4-5 kotlecików). Panierujemy najlepiej dwa razy - później smażymy .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To danie idealne dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !