Sposób przygotowania

Bakłażany najpierw umyć potem ściąć czubki i pokroić w plasterki, potem posypujemy je solą i pieprzem i w taki sposób pozostawiamy je na godzinę po godzinie posypujemy je mąka i smażymy je na silnie rozgrzanym tłuszczu, po usmażeniu układamy je w naczyniu najlepiej płaskim i polewamy śmietaną połączoną z koncentratem i posiekanym koperkiem , doprawiamy i wstawiamy do piekarnika . Zapiekamy w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !