Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zapiekane chlebki

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb
3 kromki
kiełbasa cienka
10 dag
jajko
1 sztuka
olej
do smażenia
mleko
2-3 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane chlebki

Jajko roztrzepać z mlekiem i posolić. Cienką kiełbasę pokroić w plasterki. Kromki chleba moczyć w jajku i kłaść na rozgrzany na patelni olej. Podsmażać z jednej strony. Na drugiej ułożyć plasterki kiełbasy. Delikatnie odwrócić i smażyć z drugiej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak