Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
30 dag
marchewka
1
kukurydza w puszce
1 puszka
koperek
zielona papryka
1/2
żółta papryka
1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę poszatkować, kukurydzę odsączyć. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce. Paprykę zblanszować i drobno pokroić. Przygotowane składniki przełożyć do salaterki, wymieszać. Jogurt wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem oraz drobno posiekanym koprem. Doprawić do smaku, sosem polać warzywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak