Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Potrawka z mięsa mielonego

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe
fasolka czerwona
puszka
fasolka biała
puszka
fasolka szaragowa
papryka czerwona
kukurydza
puszka
woda
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
przyprawa do potraw
Sklep Prymat
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z mięsa mielonego

Fasolkę szparagową opłukać ,odciąć ogonki,pokroić na mniejsze kawałki i gotować w osolonej wodzie.Mięso mielone smażymy na rozgrzanym tłuszczu,do mięsa dodajemy fasolkę szparagową,pokrojoną paprykę,kukurydzę i fasolkę z puszki.Gotować pod przykryciem na małym ogniu.Można dodać trochę wody gdyby potrawka była za gęsta.Przyprawić do smaku,wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak