Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w plastry i podsmażamy na oleju.
Zalewamy ją żurkiem przygotowanym wg. przepisu.
Wkładamy liście laurowe gotujemy razem około 15 minut od czasu do czasu mieszając.Żółtka rozcieramy z łyżką wody i chrzanem, dodajemy do barszczu.
Gotujemy. Przyprawiamy pieprzem i majerankiem, mieszamy ze śmietaną .Podajemy gorący z połówka jajka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo taki lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny i tak ładnie podany:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O, tak smakowity!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda pysznie :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda bardzo apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutki
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z chrzanem jeszcze nigdy nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam zawsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka,bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mój ulubiony z białą kiełbasa i jajkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !