Sposób przygotowania

Filety z soli podzielić na porcje. Każdą z nich skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Jajko roztrzepać. Porcje ryby obtaczać w mące, namaczać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej, smażyć na nim rybę z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    W sam raz na piątkowy obiadek :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    dobra rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię solę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !