Sposób przygotowania

Rybę kroimy na niewielkie kawałki- solimy, pieprzymy i posypujemy posiekanym koperkiem i czosnkiem granulowanym.
Bułkę tartą mieszamy z pokruszonymi płatkami kukurydzianymi i papryką.
Każdy kąsek ryby moczymy w mące, rozmąconym jajku i panierce, a następnie wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy na złoto z obu stron.
Wykładamy na ręczniki kuchenne.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    o takie coś bym zjadł - może nawet dziś
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    o jaki świetny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha, lubimy takie rybki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !