Sposób przygotowania

Mięso włożyć do miski, przyprawić solą , pieprzem, ziołami prowansalskimi, dodać jajko i dokładnie wyrobić. Na aluminiowej folii uformować z mięsa prostokąt. Pory bardzo dokładnie umyć , wrzucić na 8 minut na osolony wrzątek. Wyjąć i osuszyć. Owinąć plastrami wędzonego boczku, ułożyć na mięsie, zacisnąć brzegi i owinąć folią. Mięso upiec w 180C i ostudzić. Wyjąć z folii, ułożyć na płacie rozmrożonego ciasta, zacisnąć, wstawić do piekarnika, upiec na rumiano.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !