Sposób przygotowania

Kotlety pokrajać razem ze skórą, posolić, obtaczać w mące i smażyć na małym ogniu, aż się zarumienią - ok. 10 minut z każdej strony. Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą, z papryką i ogórkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne mięsiwo:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    to może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !