Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Udka marynujemy w marynacie z oleju , majeranku doprawionej pieprzem i solą oraz cukrem.
Odstawiamy do lodówki na 2 godziny.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kucharz_Tomek

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubié dodawać jabłko do potraw mięsnych i do zup.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja jabłka tylko do drobiu dodaję i bardzo nam smakuje, super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    to musi by pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jabłka z gęsią mi się kojarzą ale to też fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawe połączenie, kurczak wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    tak jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !