Sposób przygotowania

wodę gotujemy wyłańczamy i od razu wrzucamyjałowiec, ziele i liście studzimy i dodajemy resztę przypraw.Zimną zalewamy szynkę i odstawiamy w zimne miejsce na conajmniej 4 dni.Pieczemy w rękawie około 2 godzin.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pięknie ci wyszła ta szyneczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mięsko pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    musi być pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    soczyste mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Bardzo przydatny przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    przydatny przepis,smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !