Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, osuszamy, panierujemy w przyprawionym jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu

Komentarze

  • -2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zawrotna ilość bardzo ambitnych przepisów, powinnaś książkę kucharską wydać. Tylko szkoda,że zdjęć nie ma!
  • 4
    original
    Opublikowano

    maryśka

    Czy przepis na coś prostego a zarazem smacznego to nie przepis? Chyba nie jest nigdzie napisane ze przepis tak łatwy i smaczny nie może być dodany. A Pani po prostu nie ma co robić więc się czepia . Nie zazdroszczę rodzinie takiej baby w domu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ja lubię pieczarki a w taki sposób przyrządzone są pyszne bo właśnie takie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !