Przygotowanie ciasta: Rozpuszczamy masło w garnku, gdy się rozpuści dodajemy wodę i całość doprowadzamy do wrzenia , następnie dodajemy mąkę mieszamy do czasu aż powstanie gęsta masa , odstawiamy. Do chłodnej masy wbijamy jajka , proszek i miksujemy i gotową masę dzielimy na 4 części . Blaszkę przygotować do pieczenia , tylko nie wykładamy papierem tylko smarujemy tłuszczem , jedną część ciasta wykładamy na blaszkę i pieczemy do 30 minut w 200 st. Każde ciasto które będziemy piekli ma stygnąć samo w piekarniku dlatego tak długo to się robi. W ten sposób pieczemy pozostałe części ciasta. Przygotowanie kremu: Mleko wlać do garnka{ 3 szklanki} i zagotować , wsypujemy oba cukry i masło. Pozostała szklankę mleka zmiksować z jajkami i mąką po czym wlać do gorącego mleka , gotujemy do 2 minut , cały czas mieszając , a najlepiej użyć miksera aby nie porobiły się grudki , gorący krem wylewamy na pierwszy upieczony wcześniej płat ciasta , tylko jak będziemy smarować to nie do samych brzegów , powtarzamy to samo , potem znowu krem i na końcu ostatni płat ciasta. Wszystko odstawiamy aby sobie przestygło zimne wkładamy do lodówki a gdy wyjmiemy posypujemy cukrem pudrem.