Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Parówki z boczkiem z grilla

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
8 szt
ser żółty
15 dag
Musztarda francuska Prymat
2 łyżki
Sklep Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
boczek wędzony
8 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z boczkiem z grilla

Ser pokrój w słupki. Jedną stronę boczku oprósz papryką. Parówki obierz z osłonek, natnij wzdłuż, uważając aby nie przeciąć do końca. Środek nacięcia posmaruj dość grubo musztardą, włóż kawałki sera, owiń w boczek przyprawioną stroną do środka. Parówki ułóż na tacce do grilla, piecz ok 5 min, często obracając, aż boczek apetycznie się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 17.08.2011 20:53
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak