Sposób przygotowania

Fasolek umytą, gotujemy w osolonym wrzątku.
Gdy jest miękka odcedzamy od wody.
Dodajemy margarynę ,mieszamy do jej rozpuszczenia.
Doprawiamy do smaku bazylia, pieprzem i solą.
Dosypujemy bułkę tartą i razem podsmażamy około 5 minut.
Podajemy od razu po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ale bym zjadla
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja dostałam troszkę od cioteczki i zrobiłam ,nawet dziewczyny zjadły..
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Musiała być bardzo smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ależ bym teraz zjadła porcyjkę :) Uwielbiam fasolkę szparagową :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z bazylią na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pyszna wersja :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja właśnie tak robię zawsze , tak mi wygodniej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    niby tylko ciut inaczej, ale odmiana ogromna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !