Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Bosmański sos do jajek

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kwaśna śmietana
1 szklanka
wędzony łosoś
15 dag
ser tylżycki
10 dag
posiekany szczypiorek
1 łyżka
sól cebulowa
do smaku
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Bosmański sos do jajek

Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach, mieszamy ze śmietaną i zieleniną. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łososia drobno siekamy i dodajemy do masy serowo-śmietanowej. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 12.11.2013 11:20
super sosik :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak