Sposób przygotowania

Filet z kurczaka pokroić w cienkie paski obtoczyć dokładnie w przyprawie do gyrosa. Odstawić do lodówki na min. 30 minut. Ogórki pokroić w kosteczkę, Kapustę pekińską poszatkować. Filet usmażyć na patelni, przelożyć do szerokiego i wąskiego naczynia. Polać dokładnie ketchupem. Następnie posypać ogórkami i posmarować dokładnie majonezem. Następnie posypać kukurydzą i polać ketchupem. Na górę położyć poszatkowaną kapustę pekińską. Polać sosem włoskim. sałatka idealna na ciepłe dni. Przed podaniem dokładnie schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie widziałm jeszcze takiego przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    monikaaa1

    Niedługo dodam foto bo będę ją robić, smaczna, polecam szczególnie w lato :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !