Sposób przygotowania

Mięso mielone wyrabiamy z jajkiem, bułką tartą, solą oraz pieprzem. Formujemy malutkie pulpeciki i smażymy na rozgrzanym oleju. Z wody, octu, cukru przygotowujemy zalewę. Dodajemy ziele, liść, plasterki marchewki oraz cebulę pokrojoną w piórka i gotujemy 3-5 minut. Taką zalewą zalewamy klopsiki, które następnie przekładamy do lodówki. Po 20-30 minutach gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takiej potrawy jeszcze nie jadłam. Jestem bardzo ciekawa jej smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawe jak smakuje, nie jadlam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    dla mnie coś nowego
  • -1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !