Sposób przygotowania

Zrobić marynatę z 1 łyżki sosera, marynaty pikantnej na grill i 2 łyżek oliwy, dokładnie wymieszać, posmarować pędzelkiem każdy kawałek boczku, zostawić na pół godziny w lodówce. Boczek wyjąć i smażyć na patelni grillowej z obu stron. W między czasie ugotować oczyszczoną fasolkę w łyżeczce soli. Odcedzić. Zrumienić bułke tartą na 1/6 kostki margaryny. Na półmisku ułożyć sałatę, na niej rozłożyć fasolkę szparagową, zrobić na niej rant z bułki tartej, ułożyć grillowany boczek. Na tłuszczu, który został z grillowania udusić kurki, gdy puszcza sok dusić je około 10 minut, gdy są gotowe wyłożyć je na boczku smażonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    połączenie grzybków z mięskiem...mi odpowiada :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Gdzie mieszkasz, wpadnę do Ciebie na grilla następnym razem skoro serwujesz takie potrawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Zapraszam do Wielkopolski:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A ja zapraszam na Wybrzeże Gdańskie.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Wygląda rewelacyjnie!
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !