Sposób przygotowania

1. Podsmaż na oliwie mięso z przyprawami i posiekanym czosnkiem. Cebulę pokrój w piórka, paprykę w paseczki. Pomidory polej wrzątkiem, obierz ze skórki, pokrój w kostkę. Razem z cebulą, papryką i koncentratem pomidorowym dodaj do mięsa. Smaż 15 min.
2. Tortille podgrzej na suchej patelni. Nakładaj na porcje mięsa, zwijaj jak naleśniki. Podawaj ozdobione listkami bazylii i pokrojone w ósemki pomidorem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !