Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pomidory faszerowane

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory
3 duże
oliwki
50 g
Szczypiorek cienki
1 pęczek
rzodkiewka
3 sztuki
czosnek
6 ząbków
jajko
3 sztuki
śmietana 12%
3 łyżki
majonez
3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane

Jajka ugotowac i drobno pokroić. Wymieszać z majonezem i smietaną. Doprawić. Rzodkiewkę i szczypiorek drobno pokroic. Pomidory przeciąc na pół i wydrążyć trochę miąższu tak żeby zmieściła się pasta jajeczna. Udekorowac szczypiorkiem, czosnkiem, rzodkiewka i oliwkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak