Sposób przygotowania

Parówki obieramy z osłonek i kroimy na 4 cm kawałki.
Smażymy na oleju aż się zrumienią.
Pieczarki tniemy w plasterki,
Cebulę i grzyby dodajemy do parówek ,podlewamy kilkoma łyżkami wody ,dodajemy koncentrat, przyprawiamy i dusimy razem około 5 minut.
Pod koniec dodajemy odsączona kukurydze i biała fasole.
Mieszamy i dusimy 2 minuty.
Podajemy z makaronem świderki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    fajne danie na szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym.... a najlepiej jakby ktoś przygotował:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !