Sposób przygotowania

Cukinię i pieczarki kroimy w plasterki, cebulę siekamy w kostkę. Na patelni podsmażamy cebulę z pieczarkami i doprawiamy kucharkiem. W naczyniu żroodpornym ukłdaamy plastry cukini, posypujemy je sola i pieprzem, nastepnie wykładamy podsmażone pieczarki z cebulą. Posypujemy startym serem i zalewamy rozbełtanymi jajkami z mlekiem. Na wierzch posypujemy bułką tartą i kładziemy wiórki masła. Zapiekamy przez ok. 25 min w temp. 180 stopni. Podajemy posypane świeżym posiekanym tymiankiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !