Sposób przygotowania

Boczek pokroić w słupki, kurki umyć i wysuszyć. Rozgrzać na patelni olej, dodać boczek, kurki i plasterki kiełbasy, podsmażyć, obrócić na drugą stronę, ułożyć tak by w środku było wolne koło, w które należy wbić dwa jajka, doprawić je solą i pieprzem, przykryć pokrywką, trzymać na ogniu aż białko sie zetnie, a żółtko będzie półpłynne. Ostrożnie zsunąć na talerz.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ale apetyczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam takie :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    ja też lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !