Sposób przygotowania

Buraki ugotować do miękkości, obrać i wydrążyć (marynowanych buraków nie trzeba gotować). Kapary, cebulę, natkę i miąższ z buraków drobno posiekać, a następnie wymieszać z mięsem i połączyć z żółtkami jaj przepiórczych. Tak przygotowany tatar doprawić do smaku i udekorować marynowanymi gruszkami i kaparami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Ten przepis jest bardzo wykwintny.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a skąd wziąc mięso strusia?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    potrawy ze strusia to często przyrządzam a i przepiórkami nie gardzę
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chciałabym posmakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    tatar ble
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis dla odważnych
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mięsa ze strusia jeszcze nigdy nie próbowałam. Przepis ciekawy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pewnie dobre tylko szkoda, że strusie są tak ciężko dostępne...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    nie przepadam za tatarem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justys0

    troszke drogi przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    O. Struś :D :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    drożyzna ale chyba spróbuje na specjalna okazję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    bardzo oryginalny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    orginalne
  • -1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Co za danie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze tego nie jadłam ale chętnie bym spróbowała.Tylko gdzie zdobędę mięso strusie?
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Ja za to jednak podziękuję:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    strusia zamienię na kurczaka;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    chyba tego nigdy nie zrobie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    orginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    wykwintne i pewnie bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    wow pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie jadłem strusia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    to chyba po królewsku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr48

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    idealne na święta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    wow,fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawy przpepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    Gdzie dostać strusia?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wykwintne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wykwintne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wykwintne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta-25

    Hmm... Ciekawe danie, ale wolę oglądać strusie niż je jeść :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    WSPANIAŁE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    24 jaja przepiórcze plus polędwica ze strusia to tanie produkty? To jakie są drogie? Ostrygi i trufle?
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    nie jadlam nigdy tatara,
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    nie jadlam tatara jeszcze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grzegorz20

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grzegorz20

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wykwintne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    przepis na wyjątkową okazję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    wykwintne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ojej, ale pomysły nie z tej ziemi :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    24 jaja przepiórcze - to możliwe?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !