Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić na porcję. Każdy kawałek oprószyć sola, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Zostawić na 30 min by się zamarynowały.
Włożyć w rękaw do pieczenia. Piec 40 min w 180st.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Apetycznie przyrządzony!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    i apetycznie smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię bardzo podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bo to bardzo fajny sposób :) pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    z ziołami prowansalskimi jeszcze nie robiłam, ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam spróbowac to jedne z moich ulubionych mieszanek ziołowych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !