Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, pokroić w większą kostkę, obgotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Cebule kroimy w kosteczkę i szklimy na oleju, dodajemy przecier, keczup, ocet i cukier. Mieszamy. Dodajemy grzybki, dosalamy i dopieprzamy do smaku. Jeszcze chwilę smażymy aż składniki się połączą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Już jestem ciekaw jak smakują:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,az slinka leci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pozytywne połączenie: grzyby i pomidory :) fajne :) coś nowego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    robię podobne do słoiczków
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !