Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w półplasterki, podsmażyć je na oleju, oprószyć solą i pieprzem. Mięso pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa i solą czosnkową, usmażyć na oleju. Bagietki przekroić wzdłuż na pół. Każdą lekko polać sosem, który wytworzył się podczas smażenia mięsa. Na każdej bagietce ułożyć po trochu mięsa, pieczarek, pokrojonej w kostkę cebuli i startego na tarce sera. Zapiekać je w piekarniku ok.15 minut, aż ser się rozpuści. Podawać polane ketchupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fantastyczne leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten komentarz miał być do tego przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/153745/leczo-po-mojemu.html :o) Ach te błędy 503
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z kurczakiem zapiekankę z chęcią bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !